Alessiosmamma

Gino

I lördags när jag hade lite vänner över på middag så ville jag bjuda på en efterrätt som oftast går hem hos alla, även dem som är laktosintoleranta. Så jag ringde till H i panik men tillslut slog det oss att Gino är ju perfekt. För er som inte vet så är Gino alltså en varm fruktsallad som man toppar med vitchoklad och i mitt fall även kokos. I original receptet vet jag att man har banan, kiwi och jordgubb men jag valde att göra min med persika, hallon, annans och mango. En perfekt kombination!

Hacka frukterna i tärningar och lägg i en ugnsfast form eller i fler små former (jag valde små former, tycker det blir finare) . Riv eller hacka chokladen och blanda med kokos, sedan toppar man fruktsalladen med chokladblandningen och in i övre delen av ugnen, ca 5-10 minuter på 200 grader (toppingen ska ha fått en gyllene färg). Servera med vaniljglass eller ät som den är!IMG_0819

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats