Receptet är från arla.se men jag har ändrat lite..
3ägg
1 1/2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk limesaft
Fyllning:
Ett paket Färska jordgubbar och grädde (nästa gång tar jag nog vaniljkräm istället för grädde)
Gör så här
Sätt ugnen på 250°. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, 30×40 cm. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner det i smeten tillsammans med vattnet. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast i mitten av ugnen ca 5 min. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort papperet som kakan gräddats på. Bred bär eller sylt över kakan och rulla ihop. Skär rulltårtan i skivor.
Tips!
Gör bakelser av rulltårtan. Skär den i tjocka skivor. Garnera med vispad grädde och färska bär.